Noordspelen vrijdag 9 augustus

12:00
skaten

In principe zijn alle evenementen van 12:00 tot 17:00 uur, tenzij anders aangegeven.

Skaten
Kom langs en laat je skatekunsten zien! We hebben een veilige omgeving waar je kunt oefenen en nieuwe tricks kunt leren. Skates/boards en bescherming zijn beschikbaar, dus iedereen kan meedoen.

Kickboksen
Elke dag van 13:00 tot 15:00 uur op het groene grasveld.

Basketbal
Elke dag 13:00-15:00.

Hoelahoep
Elke dag 12:00-15:00. Hoe lang kun jij de hoelahoep om je middel houden? Ideaal voor plezier en beweging!

Oud Hollandse spellen
Elke dag van 12:00 tot 17:00.

Luchtkussen
Elke dag van 12:00 tot 17:00 uur. Spring, stuiter en speel op ons grote luchtkussen!

Cycle fun
Kom funbiken op fietsen die je nog nooit hebt gezien!

Badminton
Elke dag van 12:00 tot 17:00.

Jeu de Boules
Locatie: Decathlon. Tijd: 12:00 tot 17:00 uur. Probeer je nauwkeurigheid te testen met een potje Jeu de Boules. Gooi de ballen zo dicht mogelijk bij het het kleine balletje en kijk wie het beste kan mikken.

Skippyballen
Spring je een weg naar plezier met onze skippyballen! Probeer een parcours af te leggen en kijk wie het verst kan springen.

Sciandri
Op de vrijdagmiddag van 12-17 staat SCIANDRI sportstimulering met leuke sportactiviteiten op de noordspelen. Vind jij het leuk om lekker een balletje over te schieten, het lijnen spel te doen of trefbal te spelen? Kom dan vooral langs bij onze activiteit op de noordspelen! Je herkent ons aan onze gele shirts dus wij zijn niet te missen.

Twister
Laat zien hoe flexibel je bent met Twister! Plaats je handen en voeten op de juiste kleuren zonder om te vallen. Een hilarische uitdaging voor iedereen.

4 op een rij
Strategie en geduld zijn de sleutel bij 4 op een rij. Probeer als eerste vier van je schijven op een rij te krijgen in dit reuze gezelschapsspel.

Laddergolf
Slinger de ballen over de ladders en scoor punten! Laddergolf is een leuk en uitdagend spel voor alle leeftijden, perfect om je doelgerichtheid te verbeteren.

Djenga
Stapelen maar! Bouw de hoogste toren mogelijk zonder dat deze instort. Djenga is een spannende test van hand-oog coördinatie en geduld.

Swingbal
Tijd voor een snel potje tennis zonder de bal kwijt te raken. Sla de bal rond de paal en probeer je tegenstander te verslaan in dit dynamische spel.

Cornhole
Gooi de zakjes in de gaten op het bord en scoor punten. Cornhole is een favoriet spel voor buiten dat eenvoud en plezier combineert. Probeer het uit en kijk hoe goed jouw gooi-vaardigheden zijn!

Schaken
Elke dag van 12:00 tot 17:00 uur op het HEMA plein.

Kom ook en beleef al deze leuke activiteiten met je vrienden en familie!